Επιλογή Σελίδας

Αποφράξεις Γαλάτσι

211 01 29 473

Αποφράξεις Γαλάτσι

Η αποφρακτική εταιρεία apofraxeis247.gr ανταποκρίνεται με τεράστια συνέπεια, Αποφράξεις Γαλάτσι, απολυμάνσεις πολυκατοικιών και οποιουδήποτε καταστήματος. Με μόνο 30€ και με μεγάλη ταχύτητα, δίνουμε οριστική λύση σε κάθε απρόοπτη φραγή, αποκαθιστώντας τη λειτουργία του δικτύου. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της σύγχρονης αποφρακτική αποφράξεις247, είναι σε ετοιμότητα καθ’ όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα, όπως επίσης και 365 ημέρες του χρόνου. για ασύγκριτη λύση σε ότι αφορά Αποφράξεις Γαλάτσι, καλέστε το τηλέφωνο 211 012 9473.

Με μόνο τα καλύτερα υδροβολιστικά μηχανήματα, υπερσύγχρονες υδατοαντλίες και καινοτόμες κάμερες αποφράξεων, έχουμε λύση για βουλώματα σωληνώσεων. Τελειώνουμε οριστικά ταχύτατα, ξεβούλωμα νεροχύτη κουζίνας, προβληματική μπανιέρα, κάθε μπλοκαρισμένο σιφώνι δαπέδου, όπως επίσης και αποφράξεις φρεατίου. Επιπρόσθετα, επιδιορθώνουμε άμεσα, ξεβούλωμα νιπτήρων, αλλά επίσης και μπλοκαρισμένες λεκάνες στην περιοχή της Αττικής.

Διαθέτουμε τα πιο κατάλληλα βυτιοφόρα καθαρών υδάτων, δίνουμε λύση σε ανεπιθύμητες πλημμύρες εικοσιτέσσερις ώρες το 24ωρο. Εάν έχετε ανάγκη την πιο άμεση και υπεύθυνη αντλήσεις υδάτων σε όλη την Αθήνα, όμως και σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, τηλεφωνήστε μας – Apofraxeis 247. Διεκπαιρεώνουμε εκκένωση βόθρου επαγγελματικά, με ειδικές αντλίες, αλλά επίσης και μεταφορά λυμάτων στην περιοχή της Αττικής.

TAGS:  Αποφράξεις Γαλάτσι

αποφράξεις αποχετεύσεων, άδειασμα βόθρου με αντλία, μεταφορά λυμάτων, διαρροή νερού σε διαμέρισμα. βουλωμένη λεκάνη λύση, μυρωδιά στο σιφώνι του μπάνιου, καθαρισμός φρεατίου, βούλωσε ο νεροχύτης, γιατί βούλωσε η μπανιέρα, ξεβούλωμα νιπτήρα.

Αποφράξεις Γαλάτσι

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απόφραξη Σιφόνι Μπάνιου

N

Απόφραξη Νεροχύτης Κουζίνας

N

Απόφραξη Λεκάνης

N

Απόφραξη Νιπτήρα

N

Απόφραξη Μπανιέρας

N

Απόφραξη Υδρορροή Βεράντας

N

Απόφραξη Κάθετη Υδρορροών

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Κουτάλα

N

Απόφραξη Κεντρικού Φρεατίου

N

Καθαρισμός Αποχέτευσης

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Πιεστικό

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!