Επιλογή Σελίδας

Αποφράξεις Καλλιθέα

211 01 29 473

Αποφράξεις Καλλιθέα

Η εταιρεία apofraxeis-247, λύνει άμεσα και αποτελεσματικά, οποιοδήποτε πρόβλημα σε Αποφράξεις Καλλιθέα. Οι τεχνικοί της εταιρείας, άρτια εκπαιδευμένοι στις Αποφράξεις Καλλιθέα, αντιμετωπίζουν οποιουδήποτε είδους πρόβλημα φραγής, σε κατοικίες και επιχειρήσεις. Έχουμε στην κατοχή μας υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα, ικανά να εντοπίσουν και να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα βουλώματος και να σας παρουσιαστεί. Τα βουλωμένα σιφώνια του νιπτήρα, του μπάνιου, ή της βεράντας σας, είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα, που δύσκολα μπορείτε να αντιμετωπίσετε από μόνοι σας. Το προσωπικό μας είναι δίπλα σας, για να δώσει οριστικές λύσεις σε Αποφράξεις Καλλιθέα.

Αναλαμβάνουμε επίσης, συντήρηση σωληνώσεων, ώστε να αποφύγουμε την δημιουργία των ίδιων προβλημάτων, στο μέλλον. Καλέστε μας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και θα είμαστε κοντά σας.Αναλαμβάνουμε επίσης μεταφορά λυμάτων, άντληση υδάτων, εκκένωση βόθρων και κάθε είδους Αποφράξεις Καλλιθέα. Ο συνδυασμός υπερσύγχρονου εξοπλισμό και εμπειρίας, είναι ικανός να δώσει λύση, σε οποιοδήποτε πρόβλημα σε Αποφράξεις Καλλιθέα. Εξασφαλίζουμε την ομαλή ροή των ακάθαρτων υδάτων, με ένα και μόνο τηλεφώνημα στο 211 01 29 473

Μην ξοδεύετε άδικα χρήματα, για πρόχειρες λύσεις. Καλέστε την εταιρεία apofraxeis-247 και εγγυόμαστε την οριστική λύση σε Αποφράξεις Καλλιθέα.

Αποφράξεις Καλλιθέα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απόφραξη Σιφόνι Μπάνιου

N

Απόφραξη Νεροχύτης Κουζίνας

N

Απόφραξη Λεκάνης

N

Απόφραξη Νιπτήρα

N

Απόφραξη Μπανιέρας

N

Απόφραξη Υδρορροή Βεράντας

N

Απόφραξη Κάθετη Υδρορροών

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Κουτάλα

N

Απόφραξη Κεντρικού Φρεατίου

N

Καθαρισμός Αποχέτευσης

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Πιεστικό

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!