Επιλογή Σελίδας

Αποφράξεις Πλάκα

211 01 29 473

Αποφράξεις Πλάκα

Η πρωτοπόρα APOFRAXEIS_247 εκπληρώνει με μοναδική αξιοπιστία, Αποφράξεις Πλάκα, απολυμάνσεις σπιτιού και επιχειρήσεων. Με χαμηλές τιμές και ταχύτατα, καταπολεμούμε κάθε ανεπιθύμητο βούλωμα, βελτιώνοντας την φυσιολογική ροή των υδάτων. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας απολυμάνσεων αποφράξεις-247, είναι άγρυπνοι εικοσιτέσσερις ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την βδομάδα και όλη την χρονιά. για άμεσο τέλος σε σχέση με Αποφράξεις Πλάκα, τηλεφωνήστε μας 211-01.29.473.

Διαθέτοντας εξελιγμένα ειδικά εργαλεία υδροβολής, υπερσύγχρονες αντλίες, όμως και κάμερες βιντεοσκόπησης, σας απαλλάσσουμε από επίμονα βουλώματα. Αντιμετωπίζουμε με μεγάλη ταχύτητα, βουλωμένο νεροχύτη κουζίνας, κάθε βουλωμένη μπανιέρα, κάθε φραγμένο σιφώνι, αλλά επίσης και αποφράξεις φρεατίου. Παράλληλα, δίνουμε οριστική λύση σε με μεγάλη ταχύτητα, απόφραξη νιπτήρων, αλλά και ξεμπλοκάρισμα λεκανών σε ολόκληρη την Αττική Με προηγμένα τροχοφόρα βυτία, δίνουμε οριστική λύση σε ανεπιθύμητες πλημμύρες σε υπόγεια, 365 μέρες το χρόνο.

Αν επιδιώκετε άμεση άντληση υδάτων στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη την Αττική, καλέστε τις Apofraxeis 247. Εκπονούμε καθάρισμα βόθρου γρήγορα, με αναρροφητικές αντλίες, όπως επίσης απόθεση λυμάτων σε μοναδικές τιμές.

TAGS: Αποφράξεις Πλάκα

αποφράξεις αποχετεύσεων, άδειασμα βόθρων, μεταφορές λυμάτων, άντληση νερού από υπόγεια. πως ξεβουλώνει η λεκάνη τουαλέτας, βουλωμένο σιφώνι, αποφράξεις φρεατίου, απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, απόφραξη μπανιέρας, ξεβούλωμα νιπτήρα.

 

Αποφράξεις Πλάκα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απόφραξη Σιφόνι Μπάνιου

N

Απόφραξη Νεροχύτης Κουζίνας

N

Απόφραξη Λεκάνης

N

Απόφραξη Νιπτήρα

N

Απόφραξη Μπανιέρας

N

Απόφραξη Υδρορροή Βεράντας

N

Απόφραξη Κάθετη Υδρορροών

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Κουτάλα

N

Απόφραξη Κεντρικού Φρεατίου

N

Καθαρισμός Αποχέτευσης

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Πιεστικό

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!