Επιλογή Σελίδας

Απολυμάνσεις Αμπελόκηπους

211 01 29 473

Απολυμάνσεις Αμπελόκηπους

Η σύγχρονη εταιρεία Apofraxeis-247,  πάνω από μια δεκαετία, ολοκληρώνει απολυμάνσεις Αμπελόκηπους δημόσιων χώρων, όπως και μονοκατοικιών. Με μοναδική ταχύτητα, όπως και οικονομικά προσιτοί, εξολοθρεύουμε με ασύγκριτη επιτυχία, παράσιτα και μικροοργανισμούς. Τα μέλη της εταιρείας APOFRAXEIS_247,  είναι σε εγρήγορση 365 μέρες το χρόνο, όλη την εβδομάδα Κυριακές και αργίες. Για επαγγελματική λύση, στις απολυμάνσεις Αμπελόκηπους καλέστε στο 2110129473.

Ακόμη, εξυπηρετούμε οικολογική εξόντωση κατσαρίδων, εξοντώσεις μυρμηγκιών, αλλά επίσης και εξολόθρευση σκόρου, παντού στην Αθήνα Έχουμε τα καταλληλότερα εντομοκτόνα, δίνουμε τέλος σε σφήκες, κοριούς στο σπίτι και επίσης όλα τα ενοχλητικά έντομα. Διεκπαιρεώνουμε απώθηση τρωκτικών ταχύτητατα, όπως και από μόνο 30€. Εάν χρειάζεστε γρήγορες απολυμάνσεις Αμπελόκηπους απεντομώσεις, αλλά επίσης και μυοκτονίες, πάρτε τηλέφωνο τις αποφράξεις-247,  παντού στην Αττική.

TAGS: Απολυμάνσεις Αμπελόκηπους μικροοργανισμούς, απώθηση τρωκτικών, άοσμη καταπολέμηση κατσαρίδων, εγκεκριμένες εξοντώσεις μυρμηγκιών, εξολοθρεύσεις ψύλλων, μύγες, φυσικά φάρμακα, τερμίτες.

Απολυμάνσεις Αμπελόκηπους

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απεντόμωση Κατσαρίδων

N

Απεντόμωση Κουνουπιών

N

Απεντόμωση Μυρμηγκιών

N

Προληπτική Μικροβιοκτονία

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!