Επιλογή Σελίδας

Αποφράξεις Ν.Κόσμος

211 01 29 473

Αποφράξεις Ν.Κόσμος

Η νούμερο ένα εταιρεία APOFRAXEIS-247 επιλύει με μοναδικό επαγγελματισμό, Αποφράξεις Ν.Κόσμος, απολυμάνσεις οικιών και καταστημάτων. Με ασύγκριτες τιμές και υπευθυνότητα, επιδιορθώνουμε κάθε μπλοκαρισμένο δίκτυο και βελτιώνουμε την φυσιολογική ροή των υδάτων. Οι άρτια εκπαιδευμένοι συνεργάτες της αποφρακτικής εταιρείας APOFRAXEIS-247, είναι σε εγρήγορση καθ’ όλο το 24ωρο Δευτέρα έως Κυριακή, όπως και όλη την χρονιά. για εγγυημένη λύση σε όλες τις Αποφράξεις Ν.Κόσμος, πάρτε στο νούμερο 211-01.29.473.

Με εξελιγμένα ειδικά υδροβολιστικά μηχανήματα, σύγχρονες αναρροφητικές υδατοαντλίες και κάμερες για αποφράξεις, αποκαθιστούμε ανεπιθύμητες φραγές. Εξομαλύνουμε με ασυναγώνιστη τυπικότητα, ξεβούλωμα νεροχυτών, κάθε βουλωμένη μπανιέρα, βουλωμένο σιφώνι, αλλά επίσης και απόφραξη φρεατίου. Επιπροσθέτως, επιλύουμε με ασύγκριτη τυπικότητα, φραγμένο νιπτήρα, όμως και ξεβούλωμα λεκάνης σε όλη την Αθήνα.

Έχοντας μερικά από προηγμένης τεχνολογίας βυτιοφόρα ακάθαρτων υδάτων, σας απαλλάσσουμε από ανεπιθύμητη πλημμύρα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Εάν επιθυμείτε άμεση και ταχύτατη άντληση υδάτων Αθήνα, όπως επίσης και σε ολόκληρη την Αττική, πάρτε τηλέφωνο τις αποφράξεις-247. Εκπονούμε εκκένωση βόθρου υπεύθυνα, με υπερσύγχρονες αντλίες, αλλά επίσης και απομάκρυνση λυμάτων με απόλυτα λογικές τιμές.

TAGS: Αποφράξεις Ν.Κόσμος

μυρίζει η αποχέτευση της κουζίνας, άδειασμα βόθρου, βυτία μεταφοράς λυμάτων, άντληση υδάτων από υπόγεια. βούλωσε η λεκάνη τουαλέτας, μυρωδιά στο σιφώνι του μπάνιου, ξεβούλωμα φρεατίων, βούλωσε ο νεροχύτης, βουλωμένη μπανιέρα, ξεβούλωμα νιπτήρα.

 

Αποφράξεις Ν.Κόσμος

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απόφραξη Σιφόνι Μπάνιου

N

Απόφραξη Νεροχύτης Κουζίνας

N

Απόφραξη Λεκάνης

N

Απόφραξη Νιπτήρα

N

Απόφραξη Μπανιέρας

N

Απόφραξη Υδρορροή Βεράντας

N

Απόφραξη Κάθετη Υδρορροών

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Κουτάλα

N

Απόφραξη Κεντρικού Φρεατίου

N

Καθαρισμός Αποχέτευσης

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Πιεστικό

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!