Επιλογή Σελίδας

Αποφράξεις Ελληνικό

211 01 29 473

Αποφράξεις Ελληνικό

Η Ελληνική εταιρεία Apofraxeis 247 παρέχει υπηρεσίες με τεράστια αξιοπιστία, Αποφράξεις Ελληνικό, απολυμάνσεις σπιτιών, αλλά και επιχειρήσεων. Στις καλύτερες τιμές της αγοράς και ταχύτητα, επιλύουμε ανεπιθύμητα μπλοκαρίσματα και επιδιορθώνουμε την νορμάλ ροή των υδάτων. Οι εξυπηρετικοί συνεργάτες της εταιρείας APOFRAXEIS 247, είναι κοντά σας όλο το εικοσιτετράωρο εφτά μέρες την εβδομάδα, όπως επίσης και όλη την χρονιά. για εγγυημένο τέλος σε ότι αφορά Αποφράξεις Ελληνικό, τηλεφωνήστε μας  2110129473.

 Έχοντας τα πιο εξελιγμένα ειδικά πιεστικά μηχανήματα, υπερσύγχρονες αντλίες απορρόφησης και καινοτόμες μικροκάμερες, έχουμε λύση για ξαφνικές φραγές. Καταπολεμούμε άμεσα, απόφραξη νεροχυτών κουζίνας, φραγμένες μπανιέρες, κάθε μπλοκαρισμένο σιφώνι και βουλωμένα φρεάτια. Ακόμη, επιδιορθώνουμε σε χρόνους ρεκόρ, ξεμπλοκάρισμα νιπτήρων, αλλά και βουλωμένη λεκάνη σε όλη την Αθήνα. Έχουμε μερικά από τα πιο προηγμένα βυτιοφόρα, επιλύουμε ανεπιθύμητα όμβρια ύδατα, 365 μέρες το χρόνο.

Αν αναζητάτε υπεύθυνη και προσιτή άντληση υδάτων σε όλη την Αθήνα, αλλά και στο λεκανοπέδιο Αττικής, καλέστε τώρα τις αποφράξεις247. Αναλαμβάνουμε προβλήματα με καθάρισμα βόθρων δραστικά, άοσμα και αθόρυβα, αλλά επίσης και μεταφορές λυμάτων Από 60 ευρώ.

TAGS: Αποφράξεις Ελληνικό

αποφράξεις Αθήνα, εκκενώσεις βόθρων, μεταφορές λυμάτων, συλλογή ομβρίων υδάτων. πως να ξεβουλώσω τη λεκάνη, μυρωδιά στο σιφώνι μπάνιου, απόφραξη φρεατίων, βουλωμένος νεροχύτης, γιατί βούλωσε η μπανιέρα, ξεβούλωμα νιπτήρα μπάνιου.

 

Αποφράξεις Ελληνικό

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απόφραξη Σιφόνι Μπάνιου

N

Απόφραξη Νεροχύτης Κουζίνας

N

Απόφραξη Λεκάνης

N

Απόφραξη Νιπτήρα

N

Απόφραξη Μπανιέρας

N

Απόφραξη Υδρορροή Βεράντας

N

Απόφραξη Κάθετη Υδρορροών

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Κουτάλα

N

Απόφραξη Κεντρικού Φρεατίου

N

Καθαρισμός Αποχέτευσης

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Πιεστικό

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!