Επιλογή Σελίδας

Αποφράξεις Πικέρμι

211 01 29 473

Αποφράξεις Πικέρμι

Η πρωτοπόρα APOFRAXEIS 247 διευθετεί για δέκα χρόνια, Αποφράξεις Πικέρμι, απολυμάνσεις ιδιωτικών και μαγαζιών. Οικονομικά προσιτοί και άμεσα, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε ανεπιθύμητη φραγή, επιδιορθώνοντας τη δραστηριότητα του δικτύου. Οι εξυπηρετικοί συνεργάτες της εξειδικευμένης εταιρείας αποφράξεις_247, είναι σε επαγρύπνηση εικοσιτέσσερις ώρες το 24ωρο, Δευτέρα έως Κυριακή, όμως και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. για την οικονομική λύση σε ότι αφορά Αποφράξεις Πικέρμι, το τηλέφωνο μας είναι 211-0129473.

Διαθέτοντας, μόνο τα πιο αποδοτικά ειδικά μηχανήματα υψηλής πίεσης, υδατοαντλίες αναρρόφησης και μικροκάμερες, εξομαλύνοντας επίμονες φραγές. Επιδιορθώνουμε με τεράστια υπευθυνότητα, ξεβούλωμα νεροχυτών, απόφραξη μπανιέρας, κάθε βουλωμένο σιφώνι δαπέδου, όπως επίσης και αποφράξεις φρεατίων. Επίσης, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε σε χρόνους ρεκόρ, μπλοκαρισμένο νιπτήρα, αλλά και απόφραξη λεκανών στην περιοχή της Αθήνας. Έχουμε μερικά από εξειδικευμένα βυτία για μεταφορά υδάτων, επιλύουμε πλημμύρα από υπόγεια, όλη την διάρκεια του χρόνου. Αν επιδιώκετε οριστική και γρήγορη άντληση υδάτων σε όλη την Αθήνα, και επίσης στο λεκανοπέδιο, καλέστε Τώρα στις αποφράξεις247.gr. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε άδειασμα βόθρου δραστικά, σε μεγάλο βάθος, όπως και μεταφορές λυμάτων σε όλη την Αττική.

TAGS: Αποφράξεις Πικέρμι

καθαρισμός αποχέτευσης, αποφρακτικό βόθρων, βυτία λυμάτων, διαρροή νερού σε διαμέρισμα. βουλωμένη λεκάνη, ξεβούλωμα σιφώνι μπάνιου, καθαρισμός φρεατίων, βούλωσε ο νεροχύτης, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη νιπτήρα.

 

Αποφράξεις Πικέρμι

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απόφραξη Σιφόνι Μπάνιου

N

Απόφραξη Νεροχύτης Κουζίνας

N

Απόφραξη Λεκάνης

N

Απόφραξη Νιπτήρα

N

Απόφραξη Μπανιέρας

N

Απόφραξη Υδρορροή Βεράντας

N

Απόφραξη Κάθετη Υδρορροών

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Κουτάλα

N

Απόφραξη Κεντρικού Φρεατίου

N

Καθαρισμός Αποχέτευσης

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Πιεστικό

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!