Επιλογή Σελίδας

Αποφράξεις Παλλήνη

211 01 29 473

Αποφράξεις Παλλήνη

Η πιστοποιημένη εταιρεία αποφράξεις247.gr εκπονεί πάνω από μια δεκαετία, Αποφράξεις Παλλήνη, απολυμάνσεις κατοικίας, αλλά και καταστημάτων. Ασύγκριτα οικονομικά και υπευθυνότητα, κάνουμε παρελθόν φραγμένες αποχετεύσεις και βελτιώνουμε την φυσική ροή του νερού. Οι άρτια εκπαιδευμένοι συνεργάτες της ασυναγώνιστης εταιρεία apofraxeis247.gr, είναι κοντά σας όλο το εικοσιτετράωρο εφτά μέρες την εβδομάδα, και επίσης 365 ημέρες του χρόνου. για άμεσο τέλος που αφορά Αποφράξεις Παλλήνη, πάρτε στο νούμερο 2110 129 473.

Με μόνο τα πιο εξειδικευμένα πιεστικά, σύγχρονες υδατοαντλίες απορρόφησης, και επίσης προηγμένες κάμερες βιντεοσκόπησης, δίνουμε οριστική λύση σε μπλοκαρισμένες σωληνώσεις. Αντιμετωπίζουμε με ασυναγώνιστη τυπικότητα, μπλοκαρισμένο νεροχυτών, κάθε μπλοκαρισμένη ντουζιέρα, μπλοκαρισμένο σιφώνι και αποφράξεις φρεατίου. Όπως επίσης, διευθετούμε άμεσα, φραγμένους νιπτήρες, όμως και μπλοκαρισμένη λεκάνη στην περιοχή της Αθήνας.

Χρησιμοποιώντας τα ασφαλέστερα βυτία μεταφοράς, καταπολεμούμε απρόοπτη πλημμύρα μέρα και νύχτα. Εάν έχετε ανάγκη την πιο υπεύθυνη και αστραπιαία άντληση υδάτων στην Αθήνα, όπως επίσης και στο λεκανοπέδιο, πάρτε τηλέφωνο τις APOFRAXEIS-247. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε εκκενώσεις βόθρου πιστοποιημένα, με αναρροφητικές αντλίες, αλλά επίσης και μεταφορές λυμάτων με σεβασμό στο περιβάλλον.

TAGS: Αποφράξεις Παλλήνη

αποφρακτικό, εκκενώσεις βόθρων, βυτία μεταφοράς λυμάτων, διαρροή νερού σε διαμέρισμα. απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, απόφραξη σιφωνιού δαπέδου, καθαρισμός φρεατίου, ξεβούλωμα νεροχύτη κουζίνας, ξεβούλωμα μπανιέρας, ξεβούλωμα νιπτήρα μπάνιου.

 

Αποφράξεις Παλλήνη

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απόφραξη Σιφόνι Μπάνιου

N

Απόφραξη Νεροχύτης Κουζίνας

N

Απόφραξη Λεκάνης

N

Απόφραξη Νιπτήρα

N

Απόφραξη Μπανιέρας

N

Απόφραξη Υδρορροή Βεράντας

N

Απόφραξη Κάθετη Υδρορροών

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Κουτάλα

N

Απόφραξη Κεντρικού Φρεατίου

N

Καθαρισμός Αποχέτευσης

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Πιεστικό

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473