Επιλογή Σελίδας

Αποφράξεις Μοναστηράκι

211 01 29 473

Αποφράξεις Μοναστηράκι

Η εχέγγυα εταιρεία αποφράξεις247 διευθετεί με μοναδική ταχύτητα, Αποφράξεις Μοναστηράκι, απολυμάνσεις σπιτιού, αλλά και καταστημάτων. Με τις πιο λογικές τιμές και με ασύγκριτη ταχύτητα, εξαφανίζουμε απρόοπτα βουλώματα, ρυθμίζοντας τη φυσιολογική ροή. Τα μέλη της υπεύθυνης εταιρείας αποφράξεις-247, είναι πανέτοιμοι Κυριακές και αργίες όλη την εβδομάδα, και επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. για οριστικό τέλος για Αποφράξεις Μοναστηράκι, τηλεφωνήστε μας 211-0129473.

Με τα πιο ασφαλή ειδικά μηχανήματα υδροβολής, αντλίες απορρόφησης, όμως και προηγμένες μικρο-κάμερες, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ανεπιθύμητες φραγές. Καταπολεμούμε με μοναδική ταχύτητα, μπλοκαρισμένο νεροχύτη κάθε μπλοκαρισμένη ντουζιέρα, βουλωμένο σιφώνι δαπέδου, και επίσης ξεμπλοκάρισμα φρεατίου. Επίσης, τελειώνουμε οριστικά με σε χρόνους ρεκόρ, μπλοκαρισμένους νιπτήρες, αλλά επίσης και αποφράξεις λεκανών τουαλέτας σε όλη την Αθήνα.

 Με μόνο τα πιο ασφαλή βυτιοφόρα υδάτων, αντιμετωπίζουμε πλημμύρες από υπόγεια, όλο το 24ωρο. Εάν ψάχνετε την πιο άμεση και οριστική άντληση υδάτων Αθήνα, όπως επίσης και σε όλη την Αττική, καλέστε άμεσα τις APOFRAXEIS 247. Διευθετούμε εκκένωση βόθρου αστραπιαία, χωρίς οσμές, αλλά και μεταφορές λυμάτων ξεκινώντας από 60 ευρώ.

TAGS: Αποφράξεις Μοναστηράκι

βουλωμένη αποχέτευση μπάνιου, άδειασμα βόθρου, βυτία λυμάτων, αντλήσεις υδάτων. ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας, βουλωμένο σιφώνι δαπέδου, απόφραξη φρεατίου, βουλωμένος νεροχύτης λύση, απόφραξη μπανιέρας, ξεβούλωμα νιπτήρα μπάνιου.

 

Αποφράξεις Μοναστηράκι

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απόφραξη Σιφόνι Μπάνιου

N

Απόφραξη Νεροχύτης Κουζίνας

N

Απόφραξη Λεκάνης

N

Απόφραξη Νιπτήρα

N

Απόφραξη Μπανιέρας

N

Απόφραξη Υδρορροή Βεράντας

N

Απόφραξη Κάθετη Υδρορροών

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Κουτάλα

N

Απόφραξη Κεντρικού Φρεατίου

N

Καθαρισμός Αποχέτευσης

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Πιεστικό

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!