Επιλογή Σελίδας

Αποφράξεις Ι.Ρέντη

211 01 29 473

Αποφράξεις Ι.Ρέντη

Η εταιρεία APOFRAXEIS_247 εξυπηρετεί με απαράμιλλη εχεγγυότητα, Αποφράξεις Ι.Ρέντη, απολυμάνσεις πολυκατοικιών, αλλά και καταστημάτων. Πολύ οικονομικά και με μοναδική ταχύτητα, διορθώνουμε κάθε ανεπιθύμητη φραγή, βελτιώνοντας την ροή του νερού. Οι εξυπηρετικοί επαγγελματίες της ασυναγώνιστης εταιρεία APOFRAXEIS-247, είναι κοντά σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, αλλά επίσης και 365 ημέρες του χρόνου. για οριστική λύση με Αποφράξεις Ι.Ρέντη, κάντε ένα τηλεφώνημα στο  2110 129 473.

Διαθέτουμε τα πιο εξελιγμένα ειδικά εργαλεία αποφράξεων, σύγχρονες αναρροφητικές αντλίες, αλλά επίσης και προηγμένες μικροκάμερες, διευθετούμε μπλοκαρισμένα δίκτυα. Αποκαθιστούμε με μεγάλη ταχύτητα, κάθε νεροχύτη, βουλωμένη μπανιέρα, κάθε ξεβούλωμα σιφωνιού δαπέδου, όπως και αποφράξεις φρεατίων. Ακόμη, εξαφανίζουμε με μοναδική τυπικότητα, απόφραξη νιπτήρα, και επίσης μπλοκαρισμένη λεκάνη στην Αθήνα. Διαθέτουμε μερικά από πιστοποιημένα βυτιοφόρα όμβριων υδάτων, δίνουμε λύση σε απρόοπτες πλημμύρες 365 μέρες το χρόνο.

Εάν έχετε ανάγκη την πιο αστραπιαία και εγγυημένη αντλήσεις υδάτων Αθήνα, όπως επίσης και στο λεκανοπέδιο, καλέστε άμεσα τις APOFRAXEIS_247. Δίνουμε οριστική λύση σε εκκένωση βόθρων σε χρόνους ρεκόρ, με απορροφητικές αντλίες, όπως και απόθεση λυμάτων Από 60 ευρώ.

TAGS: Αποφράξεις Ι.Ρέντη

μυρίζει η αποχέτευση του μπάνιου, καθαρισμός βόθρου, βυτία μεταφοράς λυμάτων, άντληση νερού από υπόγεια. βουλωμένη τουαλέτα, σιφώνι μπάνιου βουλωμένο, ξεβούλωμα φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, ξεβούλωμα μπανιέρας, ξεβούλωμα νιπτήρα.

 

Αποφράξεις Ι.Ρέντη

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απόφραξη Σιφόνι Μπάνιου

N

Απόφραξη Νεροχύτης Κουζίνας

N

Απόφραξη Λεκάνης

N

Απόφραξη Νιπτήρα

N

Απόφραξη Μπανιέρας

N

Απόφραξη Υδρορροή Βεράντας

N

Απόφραξη Κάθετη Υδρορροών

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Κουτάλα

N

Απόφραξη Κεντρικού Φρεατίου

N

Καθαρισμός Αποχέτευσης

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Πιεστικό

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!