Επιλογή Σελίδας

Αποφράξεις Ηράκλειο

211 01 29 473

Αποφράξεις Ηράκλειο

Η εξειδικευμένη εταιρεία APOFRAXEIS 247 ολοκληρώνει με επιτυχία, Αποφράξεις Ηράκλειο, απολυμάνσεις πολυκατοικιών και μαγαζιών. Με ασυναγώνιστες τιμές και με μεγάλη ταχύτητα, αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα φραγής, βελτιώνοντας την νορμάλ ροή των υδάτων. Οι επιμελείς συνεργάτες της ασυναγώνιστης εταιρεία Apofraxeis 247, είναι κοντά σας Κυριακές και αργίες 7 μέρες την βδομάδα, και επίσης καθ’ όλο το χρόνο. Για πιστοποιημένη λύση σε όλες τις Αποφράξεις Ηράκλειο, καλέστε το νούμερο 211-0129473.

Με μόνο νέα μηχανήματα απόφραξης υπερσύγχρονες αντλίες αναρρόφησης, όπως και κάμερες βιντεοσκόπησης, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε φραγμένες σωληνώσεις. Δίνουμε λύση με ταχύτητα, ξεβούλωμα νεροχύτη, απόφραξη ντουζιέρας, κάθε βουλωμένο σιφώνι μπάνιου, όμως και κάθε βουλωμένο φρεάτιο. Αλλά και διευθετούμε υπεύθυνα, κάθε βουλωμένο νιπτήρα και απόφραξη λεκάνης στην περιοχή της Αττικής.

Έχοντας μερικά από τα καταλληλότερα βυτία, κάνουμε παρελθόν απρόοπτες πλημμύρες σε υπόγεια, καθ’ όλη τη μέρα. Εάν χρειάζεστε δραστική αντλήσεις υδάτων σε όλη την Αθήνα, όπως και στην Αττική, τηλεφωνήστε μας – apofraxeis-247. Έχουμε λύση για άδειασμα βόθρων εγγυημένα, άοσμα, όπως και μεταφορές λυμάτων από οποιαδήποτε περιοχή.

TAGS: Αποφράξεις Ηράκλειο

αποχέτευση νεροχύτη, αποφρακτικό βόθρων, βυτία λυμάτων, άντληση νερού. βούλωσε η λεκάνη, βουλωμένο σιφώνι, απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, ξεβούλωμα μπανιέρας, ξεβούλωμα νιπτήρα μπάνιου.

 

Αποφράξεις Ηράκλειο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απόφραξη Σιφόνι Μπάνιου

N

Απόφραξη Νεροχύτης Κουζίνας

N

Απόφραξη Λεκάνης

N

Απόφραξη Νιπτήρα

N

Απόφραξη Μπανιέρας

N

Απόφραξη Υδρορροή Βεράντας

N

Απόφραξη Κάθετη Υδρορροών

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Κουτάλα

N

Απόφραξη Κεντρικού Φρεατίου

N

Καθαρισμός Αποχέτευσης

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Πιεστικό

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!