Επιλογή Σελίδας

Αποφράξεις Ν.Ιωνία

211 01 29 473

Αποφράξεις Ν.Ιωνία

Η κορυφαία εταιρεία APOFRAXEIS 247 διεκπεραιώνει με μοναδική αποτελεσματικότητα, Αποφράξεις Ν.Ιωνία, απολυμάνσεις πολυκατοικιών, αλλά και εταιρειών. Στις καλύτερες τιμές της αγοράς και μοναδική υπευθυνότητα, δίνουμε τέλος σε κάθε φραγμένη αποχέτευση, επαναφέροντας την νορμάλ ροή των υδάτων. Το εκπαιδευμένο προσωπικό της υπεύθυνης εταιρείας αποφράξεις 247, είναι stand by όλο το 24ωρο καθ’ όλη την εβδομάδα, αλλά επίσης και όλο το χρόνο. για εγγυημένη λύση σε όλες τις Αποφράξεις Ν.Ιωνία, Καλέστε στο 2110 129 473.

Χρησιμοποιούμε τα πιο κατάλληλα εργαλεία αποφράξεων, υπερσύγχρονες υδατοαντλίες, αλλά επίσης και καινοτόμες κάμερες βιντεοσκόπησης, αντιμετωπίζουμε οριστικά απρόοπτες φραγές. Εξομαλύνουμε ταχύτατα, βουλωμένο νεροχύτη, κάθε μπλοκαρισμένη ντουζιέρα, κάθε βουλωμένο σιφώνι δαπέδου, αλλά και απόφραξη φρεατίων. Παράλληλα, δίνουμε τέλος σε με τεράστια υπευθυνότητα, μπλοκαρισμένο νιπτήρα, και επίσης απόφραξη λεκάνης τουαλέτας σε ολόκληρη την Αττική.

 Διαθέτουμε τα πιο κατάλληλα φορτηγά μεταφοράς υδάτων, τελειώνουμε οριστικά με όμβρια ύδατα, 365 μέρες το χρόνο. Εάν επιθυμείτε πιστοποιημένη και αστραπιαία άντληση υδάτων σε όλη την Αθήνα, όπως επίσης και σε όλο λεκανοπέδιο, καλέστε μας – APOFRAXEIS_247. Παρέχουμε υπηρεσίες για εκκένωση βόθρων γρήγορα, με απορροφητικές αντλίες, όπως επίσης και απόθεση λυμάτων Από 60 ευρώ.

TAGS: Αποφράξεις Ν.Ιωνία

αποφρακτικά, άδειασμα βόθρου, μεταφορά λυμάτων, συλλογή ομβρίων υδάτων. απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, βουλωμένο σιφώνι δαπέδου, ξεβούλωμα φρεατίου, βουλωμένος νεροχύτης, ξεβούλωμα μπανιέρας, απόφραξη νιπτήρα.

 

Αποφράξεις Ν.Ιωνία

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απόφραξη Σιφόνι Μπάνιου

N

Απόφραξη Νεροχύτης Κουζίνας

N

Απόφραξη Λεκάνης

N

Απόφραξη Νιπτήρα

N

Απόφραξη Μπανιέρας

N

Απόφραξη Υδρορροή Βεράντας

N

Απόφραξη Κάθετη Υδρορροών

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Κουτάλα

N

Απόφραξη Κεντρικού Φρεατίου

N

Καθαρισμός Αποχέτευσης

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Πιεστικό

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!