Επιλογή Σελίδας

Αποφράξεις Κορυδαλλός

211 01 29 473

Αποφράξεις Κορυδαλλός

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε Αποφράξεις Κορυδαλλός, αλλά και σε όλο τον δήμο Αττικής. Με εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, παρέχουμε οριστικές και άμεσες λύσεις, σε οποιοδήποτε πρόβλημα, σε Αποφράξεις Κορυδαλλός. Προσφέρουμε μόνιμες λύσεις σε Αποφράξεις Κορυδαλλός, από την πρώτη επίσκεψη, 24 ώρες το 24ωρο, καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Για Αποφράξεις Κορυδαλλός καλέστε τώρα στο τηλέφωνο 211 01 29 473 και τα μέλη της ομάδας μας, θα στείλουν άμεσα κοντά σας ένα εξειδικευμένο συνεργείο.

Με ειδικές κάμερες, εντοπίζουμε γρήγορα τα σημεία φραγής των αποχετευτικών δικτύων και σωληνώσεων και δίνουμε άμεση λύση. Εκτός από τις Αποφράξεις Κορυδαλλός, αναλαμβάνουμε επίσης εκκενώσεις βόθρων, άντληση υδάτων και μεταφορά λυμάτων. Στις υπηρεσίες μας, περιλαμβάνονται και μικρότερης κλίμακας αποφράξεις, όπως απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη υδρορροών και απόφραξη σιφωνιού.

Η εταιρεία apofraxeis-247, προσφέρει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών σε Αποφράξεις Κορυδαλλός και συντηρήσεις αποχετεύσεων. Είμαστε σε ετοιμότητα, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, ώστε να αντιμετωπίσουμε απρόβλεπτα καιρικά φαινόμενα βροχοπτώσεων, τα οποία απαιτούν άμεση άντληση υδάτων.

Αποφράξεις Κορυδαλλός

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απόφραξη Σιφόνι Μπάνιου

N

Απόφραξη Νεροχύτης Κουζίνας

N

Απόφραξη Λεκάνης

N

Απόφραξη Νιπτήρα

N

Απόφραξη Μπανιέρας

N

Απόφραξη Υδρορροή Βεράντας

N

Απόφραξη Κάθετη Υδρορροών

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Κουτάλα

N

Απόφραξη Κεντρικού Φρεατίου

N

Καθαρισμός Αποχέτευσης

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Πιεστικό

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!