Επιλογή Σελίδας

Αποφράξεις Αιγάλεω

211 01 29 473

Αποφράξεις Αιγάλεω

Η υπεύθυνη εταιρεία αποφράξεις-247 εκπληρώνει με μοναδικό επαγγελματισμό, Αποφράξεις Αιγάλεω, απολυμάνσεις του χώρου σας και χώρων εστίασης. Στις χαμηλότερες τιμές και με μεγάλη ταχύτητα, εξαφανίζουμε μπλοκαρισμένα δίκτυα και αποκαθιστούμε το δίκτυο. Τα έμπειρα συνεργεία της εταιρείας απολυμάνσεων APOFRAXEIS-247, είναι πανέτοιμοι 24 ώρες τη μέρα, Δευτέρα έως Κυριακή, και επίσης όλο το χρόνο. Για την μόνιμη λύση που αφορά Αποφράξεις Αιγάλεω, τηλεφωνήστε μας 211-0129473.

Διαθέτοντας νέα ειδικά μηχανήματα απόφραξης αναρροφητικές αντλίες, όπως επίσης και μικρο-κάμερες, δίνουμε οριστική λύση σε προβλήματα βουλώματος. Αποκαθιστούμε με ταχύτητα, απόφραξη νεροχυτών κουζίνας, προβληματική ντουζιέρα, μπλοκαρισμένο σιφώνι και ξεμπλοκάρισμα φρεατίου. Ακόμα, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε υπεύθυνα, απόφραξη νιπτήρων και ξεβούλωμα λεκανών στο λεκανοπέδιο. Με τα πιο εξειδικευμένα βυτία – φορτηγά, σας απαλλάσσουμε από απρόοπτη πλημμύρα από υπόγεια, καθ’ όλο το χρόνο. Αν έχετε ανάγκη από οικονομική και προσιτή αντλήσεις υδάτων στην Αθήνα, αλλά και στο νομό Αττικής, απευθυνθείτε στις αποφράξεις-247. Αναλαμβάνουμε προβλήματα με εκκενώσεις βόθρων, άμεσα, με υπερσύγχρονες αντλίες, όπως επίσης μεταφορά λυμάτων με χαμηλές τιμές.

TAGS: βουλωμένη αποχέτευση μπάνιου, άδειασμα βόθρου με αντλία, βυτία λυμάτων, αντλήσεις υδάτων. βούλωσε η λεκάνη, ξεβούλωμα σιφωνιού, αποφράξεις φρεατίων, βουλωμένος νεροχύτης λύση, γιατί βούλωσε η μπανιέρα, απόφραξη νιπτήρα.

Αποφράξεις Αιγάλεω

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απόφραξη Σιφόνι Μπάνιου

N

Απόφραξη Νεροχύτης Κουζίνας

N

Απόφραξη Λεκάνης

N

Απόφραξη Νιπτήρα

N

Απόφραξη Μπανιέρας

N

Απόφραξη Υδρορροή Βεράντας

N

Απόφραξη Κάθετη Υδρορροών

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Κουτάλα

N

Απόφραξη Κεντρικού Φρεατίου

N

Καθαρισμός Αποχέτευσης

N

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης με Πιεστικό

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!