Επιλογή Σελίδας

Απολυμάνσεις Δροσιά

211 01 29 473

Απολυμάνσεις Δροσιά

Η εταιρεία πρότυπο Apofraxeis 247, με απαράμιλλη εχεγγυότητα, επιλύει απολυμάνσεις Δροσιά εταιρειών, αλλά επίσης και σπιτιών. Με μοναδική υπευθυνότητα, όπως και ασυναγώνιστα οικονομικά, καταπολεμούμε με επαγγελματισμό, ιούς και μικρόβια. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της πιστοποιημένης εταιρείας αποφράξεις_247,  είναι stand by όλη την διάρκεια του χρόνου, καθ’ όλη την εβδομάδα κάθε μέρα. Για πιστοποιημένη λύση, σε οτιδήποτε αφορά απολυμάνσεις Δροσιά το τηλέφωνο μας είναι 211-01.29.473.

 Επιπλέον, διεκπεραιώνουμε οικολογική αντιμετώπιση κατσαρίδων, εγκεκριμένες απεντομώσεις μυρμηγκιών, όπως και ακίνδυνη εξολόθρευση κοριών, σε όλη την περιοχή της Αθήνας. Με πιστοποιημένα άοσμα εντομοκτόνα, αναλαμβάνουμε σφήκες στο σπίτι, ψύλλους στο σπίτι, αλλά και κάθε έντομο. Αναλαμβάνουμε εξολόθρευση τρωκτικών δραστικά, όπως επίσης με τιμές που ξεκινούν από 30€. Αν θέλετε την πιο αστραπιαίες απολυμάνσεις Δροσιά απεντομώσεις, όπως επίσης και μυοκτονίες, πάρτε τηλέφωνο τις αποφράξεις_247,  σε όλη την Αττική.

TAGS: Απολυμάνσεις, απολυμάνσεις επαγγελματικών χώρων, εξουδετέρωση τρωκτικών, άοσμη καταπολέμηση κατσαρίδων, εξολόθρευση μυρμηγκιών, απεντόμωση ψύλλων, μύγες, χημικά εντομοκτόνα, κοριοί.

Απολυμάνσεις Δροσιά

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απεντόμωση Κατσαρίδων

N

Απεντόμωση Κουνουπιών

N

Απεντόμωση Μυρμηγκιών

N

Προληπτική Μικροβιοκτονία

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!