Επιλογή Σελίδας

Απολυμάνσεις Πόρτο Ράφτη

211 01 29 473

Απολυμάνσεις Πόρτο Ράφτη

Οι αποφράξεις247,  με μεγάλη επιτυχία, απασχολείται με απολυμάνσεις Πόρτο Ράφτη δημόσιων χώρων, όμως και οικημάτων. Με μεγάλη τυπικότητα και επίσης με τιμές που ξεκινούν από 30€, εξοντώνουμε με συνέπεια, παράσιτα και ιούς. Οι συνεργάτες της νούμερο ένα εταιρείας αποφράξεις247,  είναι σε εγρήγορση 365 ημέρες του χρόνου, 7 ημέρες την εβδομάδα καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο. Για γρήγορη λύση, για απολυμάνσεις Πόρτο Ράφτη καλέστε το νούμερο 211 01 29 473.

 Παράλληλα, διενεργούμε οικολογική αντιμετώπιση κατσαρίδων, απεντόμωση μυρμηγκιών, όμως και εξολόθρευση σκόρων, σε όλες τις περιοχές της Αθήνας Με μόνο τα πιο προηγμένα άοσμα εντομοκτόνα, αντιμετωπίζουμε κουνούπια στο σπίτι, χιλιοποδαρούσες στο σπίτι, όπως επίσης και κάθε ενοχλητικό έντομο. Δραστηριοποιούμαστε σε εξολόθρευση ποντικιών αποτελεσματικά, όπως και στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Αν θέλετε γρήγορες απολυμάνσεις Πόρτο Ράφτη απεντομώσεις, αλλά και μυοκτονίες, καλέστε τις apofraxeis-247.gr,  σε όλη την Αθήνα.

TAGS: μικροοργανισμούς, εξολόθρευση τρωκτικών, άοσμες εξοντώσεις κατσαρίδας, εξολοθρεύσεις μυρμηγκιών, αντιμετώπιση σκόρων, μυρμήγκια, άοσμα σκευάσματα, σκόρος υφασμάτων.

Απολυμάνσεις Πόρτο Ράφτη

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απεντόμωση Κατσαρίδων

N

Απεντόμωση Κουνουπιών

N

Απεντόμωση Μυρμηγκιών

N

Προληπτική Μικροβιοκτονία

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!