Επιλογή Σελίδας

Απολυμάνσεις Ν.Ψυχικό

211 01 29 473

Απολυμάνσεις Ν.Ψυχικό

Η εταιρεία πρότυπο αποφράξεις_247,  με απαράμιλλη αξιοπιστία, απασχολείται με απολυμάνσεις Ν.Ψυχικό εταιρειών, όπως και οικιών. Με ασυναγώνιστη υπευθυνότητα και ασυναγώνιστα οικονομικά, αντιμετωπίζουμε οριστικά με ασύγκριτη συνέπεια, βακτήρια και παράσιτα. Το επιμελές προσωπικό της σύγχρονης εταιρείας αποφράξεις247,  είναι σε επαγρύπνηση όλη την χρονιά, όλη την εβδομάδα 24 ώρες το 24ωρο. Για προσιτή λύση, στις απολυμάνσεις Ν.Ψυχικό κάντε ένα τηλεφώνημα στο 211-01.29.473.

 Μεταξύ άλλων, ειδικευόμαστε σε οικολογικές εξοντώσεις κατσαρίδων, αντιμετώπιση μυρμηγκιών, αλλά και ακίνδυνες εξολοθρεύσεις κοριού, στην Αττική. Έχουμε εγκεκριμένα οικολογικά φάρμακα, αντιμετωπίζουμε οριστικά μυρμήγκια, τερμίτες και οποιοδήποτε άλλο ζωύφιο. Δίνουμε λύση σε εξόντωση ποντικιών πιστοποιημένα, και με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον. Εάν θέλετε την πιο ταχύτατες απολυμάνσεις Ν.Ψυχικό απεντομώσεις, αλλά και μυοκτονίες, τώρα ΜΟΝΟ στις apofraxeis247.gr, σε ολόκληρη την Αθήνα.

TAGS: απολυμάνσεις διαμερισμάτων, απώθηση τρωκτικών, οικολογικές εξοντώσεις κατσαρίδας, εγκεκριμένη καταπολέμηση μυρμηγκιών, απεντομώσεις κοριών, σφήκες στο σπίτι, εντομοκτόνα, σκόρος υφασμάτων.

Απολυμάνσεις Ν.Ψυχικό

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απεντόμωση Κατσαρίδων

N

Απεντόμωση Κουνουπιών

N

Απεντόμωση Μυρμηγκιών

N

Προληπτική Μικροβιοκτονία

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!