Επιλογή Σελίδας

Απολυμάνσεις Κορυδαλλός

211 01 29 473

Απολυμάνσεις Κορυδαλλός

Η εταιρεία αποφράξεις-247.gr,  με ασύγκριτη αποτελεσματικότητα, φέρνει εις πέρας απολυμάνσεις Κορυδαλλός επαγγελματικών κτιρίων και κατοικίας. Ταχύτατα, όμως και με τις πιο λογικές τιμές, εξαφανίζουμε με τεράστια αποτελεσματικότητα, βακτήρια και ανεπιθύμητα μικρόβια. Οι άρτια εκπαιδευμένοι επαγγελματίες της απολυμαντικής εταιρείας Apofraxeis-247,  είναι δίπλα σας καθ’ όλο το χρόνο, καθ’ όλη την εβδομάδα όλο το εικοσιτετράωρο. Για προσιτή λύση, σε οτιδήποτε αφορά απολυμάνσεις Κορυδαλλός καλέστε στο 211-01.29.473.

 Επιπρόσθετα, απασχολούμαστε με οικολογική εξόντωση κατσαρίδων, αντιμετώπιση μυρμηγκιών, αλλά επίσης και ακίνδυνη καταπολέμηση ψύλλων, σε ολόκληρη την Αθήνα Με τα καλύτερα φυσικά σκευάσματα, δίνουμε λύση σε μύγες, σκόρο υφασμάτων, αλλά και κάθε έντομο. Εξειδικευόμαστε σε εξολόθρευση τρωκτικών εγγυημένα, αλλά και σε μοναδικές τιμές. Αν αναζητάτε προσιτές απολυμάνσεις Κορυδαλλός απεντομώσεις και μυοκτονίες, κάντε κλήση στις Apofraxeis-247,  εντός Αθήνας.

TAGS: απολυμαντική εταιρεία, εξολόθρευση ποντικών, άοσμη εξολόθρευση κατσαρίδων, εξολοθρεύσεις μυρμηγκιών, απεντομώσεις σκόρου, σαρανταποδαρούσες, χημικά φάρμακα, ακάρεα.

Απολυμάνσεις Κορυδαλλός

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απεντόμωση Κατσαρίδων

N

Απεντόμωση Κουνουπιών

N

Απεντόμωση Μυρμηγκιών

N

Προληπτική Μικροβιοκτονία

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!