Επιλογή Σελίδας

Απολυμάνσεις Μάτι

211 01 29 473

Απολυμάνσεις Μάτι

Η εταιρεία apofraxeis-247.gr, με μεγάλη αποτελεσματικότητα, ασχολείται με απολυμάνσεις Μάτι καταστημάτων, όπως επίσης και σπιτιών. Με μοναδική υπευθυνότητα και με οικονομικές τιμές, κάνουμε παρελθόν με τεράστια αμεσότητα, παράσιτα και ανεπιθύμητα μικρόβια. Το εξυπηρετικό προσωπικό της απολυμαντικής apofraxeis247.gr, είναι stand by 365 μέρες / χρόνο, καθ’ όλη την εβδομάδα καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο. Για αστραπιαία λύση, με απολυμάνσεις Μάτι κάντε κλήση 211-0129473.

 Επιπροσθέτως, εξυπηρετούμε άοσμη εξόντωση κατσαρίδων, εγκεκριμένες εξολοθρεύσεις μυρμηγκιών, αλλά και εξόντωση σκόρου, σε όλο το νομό Αττικής. Έχοντας υπερσύγχρονα φυσικά εντομοκτόνα, δίνουμε τέλος σε κουνούπια, κοριούς, όμως και οποιοδήποτε ζωύφιο. Δραστηριοποιούμαστε σε απολύμανση ποντικιών πιστοποιημένα, αλλά και μόνο από 30 ευρώ. Εάν επιθυμείτε πιστοποιημένες απολυμάνσεις Μάτι απεντομώσεις, αλλά και μυοκτονίες, πάρτε τηλέφωνο τις Apofraxeis 247,  στην Αθήνα.

TAGS: Απολυμάνσεις οικίας, απώθηση ποντικιών, άοσμες απεντομώσεις κατσαρίδων, εγκεκριμένη καταπολέμηση μυρμηγκιών, καταπολέμηση ψύλλων, κατσαρίδες στο σπίτι, οικολογικά εντομοκτόνα, ψύλλοι.

Απολυμάνσεις Μάτι

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απεντόμωση Κατσαρίδων

N

Απεντόμωση Κουνουπιών

N

Απεντόμωση Μυρμηγκιών

N

Προληπτική Μικροβιοκτονία

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!