Επιλογή Σελίδας

Απολυμάνσεις Κολωνός

211 01 29 473

Απολυμάνσεις Κολωνός

Η πιστοποιημένη εταιρεία αποφράξεις_247,  με μεγάλη ταχύτητα, ειδικεύεται σε απολυμάνσεις Κολωνός μαγαζιών, όπως επίσης και οικημάτων. Με μοναδική ταχύτητα, όπως και στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς, εξολοθρεύουμε πάνω από δέκα χρόνια, μικρόβια και ανεπιθύμητα παράσιτα. Τα μέλη της εταιρείας απολυμάνσεων αποφράξεις247,  είναι σε επαγρύπνηση όλο το χρόνο, 7 μέρες την βδομάδα καθ’ όλο το 24ωρο. Για μόνιμη λύση, στις απολυμάνσεις Κολωνός το τηλέφωνο μας είναι 211 01 29 473.

 Επιπρόσθετα, διενεργούμε οικολογική εξολόθρευση κατσαρίδας, εγκεκριμένη αντιμετώπιση μυρμηγκιών, και επίσης ακίνδυνες εξοντώσεις ψύλλων, σε όλη την Αθήνα. Διαθέτοντας, μόνο τα καλύτερα οικολογικά φάρμακα, αντιμετωπίζουμε σκόρο στο σπίτι, κοριούς στο σπίτι, αλλά και ζωύφια στο σπίτι. Διευθετούμε αντιμετώπιση ποντικιών εγγυημένα, και σε μοναδικές τιμές. Εάν επείγει η πιο άμεσες απολυμάνσεις Κολωνός απεντομώσεις, όμως και μυοκτονίες, καλέστε Τώρα στις Apofraxeis-247,  στο λεκανοπέδιο.

TAGS: μικροοργανισμούς, απώθηση τρωκτικών, κατσαριδοκτονίες, εγκεκριμένη καταπολέμηση μυρμηγκιών, εξόντωση κοριών, σαρανταποδαρούσες στο σπίτι, φυσικά εντομοκτόνα, ακάρεα.

Απολυμάνσεις Κολωνός

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απεντόμωση Κατσαρίδων

N

Απεντόμωση Κουνουπιών

N

Απεντόμωση Μυρμηγκιών

N

Προληπτική Μικροβιοκτονία

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!