Επιλογή Σελίδας

Απολυμάνσεις Παγκράτι

211 01 29 473

Απολυμάνσεις Παγκράτι

Η εταιρεία Apofraxeis-247,  με επαγγελματισμό, ασχολείται με απολυμάνσεις Παγκράτι καταστημάτων, αλλά επίσης και σπιτιών. Με χρόνους ρεκόρ, όμως και με λογικές τιμές, αντιμετωπίζουμε οριστικά με επαγγελματισμό, μικροοργανισμούς και βακτήρια. Οι έμπειροι συνεργάτες της εταιρείας απολυμάνσεων apofraxeis-247.gr,  είναι άγρυπνοι όλη την χρονιά, εφτά μέρες την εβδομάδα 24 ώρες τη μέρα. Για προσιτή λύση, σε απολυμάνσεις Παγκράτι πάρτε στο νούμερο 211 01 29 473.

 Ακόμα, ολοκληρώνουμε οικολογική απεντόμωση κατσαρίδας, εξοντώσεις μυρμηγκιών, και επίσης ακίνδυνες εξοντώσεις κοριών, σε όλη την Αττική. Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα άοσμα σκευάσματα, τελειώνουμε οριστικά με μέλισσες στο σπίτι, κοριούς, όπως και οποιοδήποτε άλλο ζωύφιο. Δραστηριοποιούμαστε σε απολύμανση ποντικιών γρήγορα, και από μόνο 30€. Αν θέλετε την πιο πιστοποιημένες απολυμάνσεις Παγκράτι απεντομώσεις, αλλά επίσης και μυοκτονίες, πάρτε τηλέφωνο τις αποφράξεις_247,  παντού στην Αττική.

TAGS: απολυμάνσεις πολυκατοικιών, μυοκτονίες, οικολογικές εξοντώσεις κατσαρίδων, εξοντώσεις μυρμηγκιών, καταπολέμηση σκόρων, μυρμήγκια, χημικά φάρμακα, τερμίτες στο σπίτι.

Απολυμάνσεις Παγκράτι

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!

Καθαρισμός κεντρικού φρεατίου!
Χρήση πιεστικού μηχανήματος!
Απολύμανση των φρεατίων!

Μόνο 80€

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ

ΜΕΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473!

Υπηρεσίες

N

Απεντόμωση Κατσαρίδων

N

Απεντόμωση Κουνουπιών

N

Απεντόμωση Μυρμηγκιών

N

Προληπτική Μικροβιοκτονία

ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ

 Καλέστε ΤΩΡΑ στο 211 01 29 473

error: Content is protected !!